Kantoren

Uw kantoor is het visitekaartje van uw bedrijf! De uitstraling van uw pand is dan ook zeer belangrijk.

Een proper kantoor stimuleert de productiviteit. Daarom willen wij als schoonmaakbedrijf voor u en uw medewerkers een aangename werkomgeving creëren. U kan ervoor kiezen om uw kantoor dagelijks, wekelijks of eerder periodiek door ons te laten schoonmaken.

Bij dagelijks onderhoud gaan we zaken schoonmaken die snel vuil worden. Denk maar aan het verversen van vuilnismanden, het vochtig afstoffen van bureaumeubelen, vet en vingervlekken verwijderen op klinken, deuren en verticale oppervlakken... Ook kantoorvloeren onderhouden met droog- of nat schoonmaak technieken behoren tot het dagelijks onderhoud. Ook het schoonmaken van kantoorappartaten zoals computerschermen en computerkast en het reinigen van de telefoons (hoorn + toetsen).

Wekelijkse schoonmaak op kantoor is voorzien voor het reinigen en vochtig schoonmaken van kantoormeubelen zoals bureaumeubelen en kantoorstoelen met de poten ervan. Ook het vochtig afstoffen en reinigen van vensterbanken behoort tot de wekelijkse schoonmaak. Plafonds maken we opnieuw stofvrij. Ook het vochtig afstoffen van kasten, bureautafels, tafels, vergadertafels, rekken en computertafels behoren tot de wekelijkse taak. Wij garanderen behalve onberispelijke netheid en hygiëne ook een aangename en flexibele samenwerking in wederzijds vertrouwen.

Onze service is volledig afgestemd op de wensen en noden van professionele klanten zoals u en verder is zowat alles bespreekbaar. U bepaalt bijvoorbeeld zelf wanneer onze schoonmaakploeg ter plaatse komt. Dagelijks, wekelijks of tweewekelijks en heeft u dat liefst tijdens of buiten de kantooruren? Zegt u het maar…