Tapijten


Volstaat het niet meer om uw tapijt te stofzuigen? Dan komen wij graag langs voor een grondige reiniging van uw tapijt.

Aca Cleaning reinigt alle soorten tapijten bij zowel particulieren, als bedrijven. Bij tapijtreiniging gebruiken wij diverse reinigingssystemen zodat wij elk tapijt en elke vervuilingsgraad de baas kunnen.

Door uw tapijten regelmatig te laten reinigen blijven deze er langer mooi uitzien. De schurende werking van vuil en stof in de vezels van het tapijt zorgen ervoor dat uw tapijt er al snel grauw uitziet en vroegtijdig moet vervangen worden.

Studies tonen aan dat vuile tapijten een verhoogd gezondheidsrisico vormen. Tapijten welke regelmatig schoongemaakt en grondig gereinigd worden, werken als een filter en houden stofdeeltjes en ander vuil vast en vermijden zo dat deze in de lucht gaan zweven.

Wij zorgen voor verscheidene soorten diepreiniging van uw tapijten, aangepast aan uw tapijt. Na het reinigen van uw tapijt ziet dit er opnieuw proper en fris uit. We passen enkel de beste reinigingsmethoden toe en gebruiken alleen de veiligste en meest efficiënte producten.

Tapijten op het gelijkvloers moeten frequenter worden gereinigd dan tapijten op hoger gelegen verdiepingen, maar een goede vuistregel is om uw tapijten en vasttapijt tweemaal per jaar te laten reinigen. In omgevingen waar meer mensen komen, zoals commerciële gebouwen, winkels, winkelcentra en banken, is een meer frequente reiniging meestal noodzakelijk.